Siz adamı darp etmeyi kafaya koymuşsunuz bir kere ne desek ne yazsak çözüm olmayacak anlaşılan.

alt komşumuz 65 70 li yaşlarda karı koca yaşıyorlar. geceleri sürekli kavga ediyorlar o ona küfür ediyor öbürü ona küfür ediyor en son aşağıya indim gecenin 2 si kapıyı çaldım. rica etsem kavganızı yarın yapar mısınız ben 7 de kalkıp işe gideceğim sayenizde uyuyamıyorum dedim suratıma kapattı kapıyı aradan 1 hafta 10 gün kadar geçti aynı şeyi yine yaptılar bende kısasa kısas şeklinde davranıp evde ne kadar tencere tava varsa hepsini gecenin 4 ün de yere attım kaldırdım attım kaldırdım attım sürekli bir kaç gün boyunca ses yaptım. Şuanda onlar da mutlu bende mutluyum artık kavga etmiyorlar ediyorlarsa da ben duymuyorum belki de gündüzleri kavga ediyorlardır.

özet olarak kısasa kısas yapmalısın 65 70 yaşındaki insana ben ne diyebilirim ki ? sizde ses yapın bayağı bildiğin gürültü çıkartmak için uğraşın hemde onların yaptığı saatte üstelik onların evinde misafir varken bunu yapın ki rahatsız olsunlar