CND adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tanıyordur tabii ki doğrudur, işte o firma ile daha önce iş yaptıysanız numaranın ona ait olup olmadığı, kargo adresinin mağaza olup olmadığını vs kontrol edersiniz aslında. Biz de İzmir'de çok ciddi ihracat yapan firmalar ile işler yapıyoruz tekstilde, firma ile uzun süredir çalışıyor olsanız ön ödeme almadan kargolayın (ki onu bile çoğu firma yapmıyor), sizin gibi alanda tecrübeli bir firmanın bence hiç yapmaması lazım.

Bir de naçizane, firmanın size tek bir gelinlik için böyle bir şey yapıyor olması bence mantıksız. Yani kaç euro olacak ki aldığı ürün sizden? Kaldı ki sizden ürün alıp X kaç kat koyup satış yapacak, siz de onlara tedarik edeceksiniz sürekli. Böyle bir şeye girişeceği mantığıma oturmuyor çünkü. Dediğim gibi firmayı taklit eden birisinin yapmış olması daha muhtemel geldi. Facebook ve Instagram'larını da inceledim firmanın buna ihtiyacı olacak birisi olduğunu düşünmüyorum ben.
Benimle görüştüğü Whatsapp numarasından firmanın taklit edilmediğini basitçe anlayabiliyorum. O numara firmanın tüm sosyal ağlarında kullandığı iletişim adresidir.