msezen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba
Bu kısmı biraz bana dokunduğu için yazmak istedim. Benimde oğlum var 15 aylık. Hiç durmadan koşuyor oynuyor ses gürültü yapıyor geç saatlere kadar. Bu çocuk koşmayacak mı? bu çocuk ses yapmayacak mı? Ben ne yapabilirim? Rahatsız olan apartmanda yaşamayacak. Gürültü yapıyoruz diye bi defasında yukarı vurdular, bu nasıl bi terbiyesizliktir. İnsanca gelip rahatsız oluyoruz demek yerine yukarı vurmak ne demek? Kısacası apartmanda yaşayacak olanlar bu tarz durumları anlayışla karşılayabilmeli. Ben daha önce müstakil evde yaşıyordum apartmana geçtim geçmez olaydım. En yakın zamanda müstakil eve geçeceğim insanlarla bir arada yaşamak benim için imkansız.
Sizin çocuğunuzun kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok. Çocuğunuzu çok düşünüyorsanız müstakil eve geçin, sabaha kadar koşsun. Hiç düşünmüyor musunuz aşağıda öğrenci/hasta var diye? Yahu adam işinden eve gelecek zaten stres dolu bir yaşam evine gelip biraz kafa dinleyeyim dediğinde sizin çocuğunuzun derdini çekecek bir de. Bu durumda bile kendinizi haklı görüyorsunuz, ayıp gerçekten. Bizde çocuk olduk kimsenin rahatını bozmadık. Her şey aileden başlıyor, siz bu kafadaysanız çocuğunuz zaten böyle olur. Normal.