Okadar bilgilisinki kuranda tevratta imzan bile dalga geçer şekilde yazılmış tanrı olsaymış bilmem neymiş git kardeşim özgür ol ama kendine özgür ol insanların aklını bulandıra bulandıra hareket etme kimin kuran okuduğunu okumadığını bilemezsin bunada yorum yapma ayrıca daha zeki dostum allah ıslah etsin..

GokhanGok adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilgimi kendime mi saklayayım ? Abicim herkes düşüncesini söylemekte özgür değil mi ? nedir zoruna giden anlamış değilim. Özgür ülkelere kaçanlar islamı yaşamak değil günahı daha rahat yaşamak isteyenler için diyorsun ya. Sanırım sen hiç Yurt dışına çıkmamışsın hiç araştırıp sorgulamamışsın. Bir de bana cahil diyorsun. Avrupa ülkelerin de o kadar çok fazla islamı yaşamak isteyen kadın var ki hepsi o bulunduğu avrupa ülkelerin de şeriat gelsin diye gösteri yapıyor. Cahil cahil konuşan sensin. Anaların ayağının altında derken neresini düşüneyim ? Her kadın anne adayıdır ama her kadın da annelik yapamaz. O yüzden bunun farkına varmalısın ve sana şunu sormak istiyorum. Bİr erkek 4 kadın alabiliyorken neden 1 kadın 4 erkek alamıyor ? Hani kadına verilen değer ? Bu mu yani 4 erkek ile mi kadına değer veriliyor ?

Bana cahil demeden önce aç bir kuran oku tevrat oku zebur oku araştır sorgula. Kuran'da ilk der ki oku ama sizler okumadan ya da sorgulamadan yorum yapmayı bir marifet zannediyorsunuz. Kadına değer veriliyor olsaydı şayet bir kadına allah katın'da 4 erkek verilmezdi. Son sözüm bir daha yanıt vermeyeceğim.

Saygılar