CND adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi konuyu inceledim, yorumları okudum, adamın Google sayfasına da baktım, onun savunmasını da okudum.

Adam diyor ki, kardeş her whatsapp'tan benim firmamın adıyla iletişime geçeni ak sakallı dede sanma demiş.

Ben şimdi Fransa'dan Paris Bridal diye yabancı numaradan yazsam, firma adım bu desem, ortada hiçbir doğrulama olmadan para ödemeden, ürünü yaptırsam asıl firmanın bu durumdan haberi yoksa o firmanın adını karalamak oluyor bu biraz.

Yani başlıkta dediğin gibi bir şeyler olmuş ama ne olduğu net değil. Geçmiş olsun.
Fransa’da faaliyet gösterdiğimiz sektörde neredeyse tüm firmalar markamızı tanır, ürünlerimizi beğenirler.
Yeni bizi tanıyan müşteri topluluğuna yeni hazırladığımız Selera adlı modelin tanıtımını yaptık. Hanımefendi de o an sipariş verdi ve acil olduğunu söyledi. Üretime başlanması için ödeme yapması gerektiğini söylemiştim fakat siparişi acil olduğundan yardımcı olabilmek adına atölyeye işe başlamalarını söyledim.
Hanımefendi bugün-yarın ödeme yapacağını söyleyerek sürekli erteledi. Ve sonunda engelledi…
Olay tamamen bu şekilde.