FiKRAL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok teşekkür ederim hocam, tabiri caizse bu tarz yazıları hatim ettim diyebilirim

Ama iş işten geçti yazdığınız makaledeki ilk 2 maddeyi ihlal ettim şuanlık elim kolum bağlı çaresizce sabrediyorum, birileri sabret SLP çıkacak diyor birileri hapı yuttun bu coin delist olacak diyor şu an en çok ihtiyacım olan şey kısa vadede umut bağlamamı sağlayacak güzel bi haber
bak şimdi hocam iyi dinlemeni istiyorum
o makaledeki bütün maddeleri ben çiğnedim

kripto alanıyla ilk 2009 yılında ödeme alarak tanıştım son 3 yıldır borsa tarafıyla ilgileniyorum çok hata yaptım
grafikle uğraşayım dedim haberlere kafa tutamadım proje analizi yapayım dedim ilk başlarda doğru düzgün analiz yapamadım
şimdi ise halada ilk 2 kuralı çiğnesem bile zararda kapattığım işlem yok

çünkü bir yerden sonra piyasayı öğrendiğiniz vakit herşeyin seyri değişiyor
şunu söylemem gerekir ki umut bağlayacak haber düşünmeyin hatta ne yapın hocam biliyormusun coinmarketcap uygulamasına alarm kurun ve coini aklınıza getiren herşeyi silin
sebebi ise her gün her saniye başında bekleyip kendinize stres yaparsanız diğer işlerinize tam odaklanamazsınız
ben baktım grafikte günlük al satta strese giriyorum, airdrop beklerken bir ümitle bekliyorum gem coin yatırımı yaparken yükselirmi diye günlerce düşünüyorum dediğim için al sat stratejimi komple değiştirdim ve bu değişim sonucunda yılda 3x kazanmanın yolunu buldum hemde tek al satta buy the dip sell the ath şeklinde

şuanki uyguladığım yöntemde kafam rahat sıfır stres sıfır düşünce no manita no dırdır misali
sizde kendi coininizi sattığınızda dediğiniz gibi " ya tutarsa diye araştırmadan girdim " kendinizi geliştirip bu piyasayı öğrendiğinizde söyleyeceğiniz cümle şu olcak "tutucağını biliyorum çünkü araştırdım"
o saatten sonra konu açmanıza bile gerek kalmadan alım satım yapabilirsiniz bütün bunları bir tecrübe olarak düşünün kendinize bir kazanç stratejisi illa bulursunuz dert etmeyin