VEDATEZER21 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,
Aynı sorun bende de var hocam. Üst kat çocukları gece-gündüz demeden koşuyorlar. Binlerce kez uyardım sonuç aynı. Artık ne yapılabilir bilmiyorum psikolojik olarak sıkıntıya giriyor insan. Son çare evi başlarına yıkmak olacak. Gençliğimi yakma durumuna geldim.
Tupcus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnsanlık değil yaptıkları...
Yargı Uzuvları da önemsiz diye hiç ciddiye almıyor sonra işte dövecem diyince linç yiyoruz, e komşunun suçu yok mu hiç
Merhaba
Bu kısmı biraz bana dokunduğu için yazmak istedim. Benimde oğlum var 15 aylık. Hiç durmadan koşuyor oynuyor ses gürültü yapıyor geç saatlere kadar. Bu çocuk koşmayacak mı? bu çocuk ses yapmayacak mı? Ben ne yapabilirim? Rahatsız olan apartmanda yaşamayacak. Gürültü yapıyoruz diye bi defasında yukarı vurdular, bu nasıl bi terbiyesizliktir. İnsanca gelip rahatsız oluyoruz demek yerine yukarı vurmak ne demek? Kısacası apartmanda yaşayacak olanlar bu tarz durumları anlayışla karşılayabilmeli. Ben daha önce müstakil evde yaşıyordum apartmana geçtim geçmez olaydım. En yakın zamanda müstakil eve geçeceğim insanlarla bir arada yaşamak benim için imkansız.