D3LpHi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyla alakalı değil, askıya alınan bir hesabım var. Size detaylı bir e mail gönderdik diyorlar hesaba giriş yapmak istediğim zaman, herhangi bir e mail gelmemiş bana. Geri dönüş alabileceğim bir e mail adresi varmı acaba.
Selamlar hocam. Aşağıdaki linkte "Hesabın askıya alınmasına itiraz etme " kısmından gerekli bilgileri girerek itiraz edebilirsin. Hesapta bildirimleri kaptmış olabilirsin, o sebeple bildirim gelmiyor olabilir. Eğer bariz spam yapmadıysan inceleme sonucunda açıyorlar hesabı.

ibrahimkurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkürler hocam bilgiler için, peki hesap konusunda taktik verebilir misiniz? Bir iki kere deneme yaptım eski hesap vardı elimde onlar çabuk görüntülenme aldı, hesap kapandı, daha sonra yeni açtığım bir hesap çabuk görüntülenme aldı, ama hesabın ömrü kısa oldu kapandı.

Farklı eski hesaplar buldum, hiç görüntülenme almadı daha sonra yine kendim oluşturdum sıfır hesap yine görüntülenme almadı. Hesap konusunda bir karmaşıklık yaşadım şimdiye kadar. Bu konuda tavsiyeler var ise denemek isterim tekrar.
Selamlar, hesabın eski olması ya da yeni olması farketmiyor, küt diye kapatabiliyor. Erişim için bir iki ay beklemek lazım, sonrasında azar azar erişim alıyor, ve zamanla artıyor.
Hesabın kapatılması konusunda 2. taktiğin ihlali sözkonusu olabilir, yani bir seferde çok fazla pin yükleme sözkonusu ise kapanabilir. Ben tüm pinterest hesaplarımı hergün açıyorum, hepsine istisnasız hergün az da olsa pinleme yapıyorum. Kendi içeriklerim dışında başka kategorilerde pano oluşturup üç beş repin yapıyorum oralara başkalarından. Yani olabildiğince gerçek bir kullanıcı profili çiziyorum.