Kullanılan işletim sistemi vs onlardan biraz bahsedebilirmisin?
Hiveos, Smos, Simplemining vs. Uzaktan kontrol edilebiliyor, sistem ayarlarını değiştirme, sistemi yeniden başlatma vb.
Ben bu işi 1 sene önce yapıyordum eth Kazımı bitecek korkusuyla sistemi sattım ve hala eth kazılabilir durumda keşke satmasaydm diyordum kar ettim fakat daha çok kar edebilirdim. Benim sorum şu ki şu dönemde alınacak en mantıklı kart hangisidir ?
1 sene içersinde ETH madenciliği bitecek gibi artık. Hazirandan sonraya ertelendi yine ama bu sefer sona yaklaştılar diye düşünüyorum. O yüzden Hem ETH bitene kadar kazabilecek bir kart hemde alt coinler için mantıklı olan bir kart 1660ti veya 1660super oneriyorum. F/P açısından Amd kısmında rx 6600-6600xt olabilir ama 1660 serisi fiyatlardan daha yüksek olabiliyor.
Konusa ki şarkadaşımım gözüne çarpan şikayet bana aittir. Şikayet ettiğim kişiden kesinlikle alışveriş yapmayın. Kendisi tam anlamıyla yalancı ve dola
dırıcıdır.Evet açık ve net şekilde belirtiyorum. Tam olarak 40.000₺ para verdiğimiz makinelere yazık oldu.
Başka nerede ticaret yapıyor ise oralarda da ticaretini sonlandırmaya karar verdim. Eğer sorun olmaycaksa bu iş tam olarak legal ise,şikayet edeceğim. Adliyeye gidip.
40.000₺ lik faturamıdıda kesmediği için vergi dairesine şikayet edeceğim. Bu adamla uğraşmak farz oldu artık bana. Tam anlamıyla uğraşacağım,kimsenin para kaptırmaması içinde elimden geleni yapıcam.
Geçmiş olsun, sanırım size ETC rig kuruldu 4 GB kartlardan ben olsam yukarıda söylediğim gibi 6 gb kart kurdururdum hem ETH bitene kadar ETH kazardı. Tecrübe oluyor malesef. Size mesaj attım zaten ondan sonra bu konuyu açmak aklıma geldi çok fazla bilgi kirliliği var , sorusu olana yardım etmeliyim dedim