CGLR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
Création Déliah adlı firma (yetkilisi: Dalila Berkani) 29.03.2022 tarihinde gelinlik mağazasında sergilemek üzere 1 tane gelinlik siparişi verdi.

Normalde siparişe başlamadan önce müşterimizden en azından %50 ödeme alırız ama bu müşteri siparişinin acil olduğunu söyleyince üretime başladım. Ödemeyi bugün yapıyorum, yarın yapıyorum diye diye oyaladı ve tam 20 gün oldu

Bu sabah kendisine "Lütfen siparişinizin ödemesini yapınız" şeklinde mesaj attığımda Whatsapp üzerinden engelledi.

Hazırladığımız gelinliği müşterinin adresine göndermedik, burada tutuyorum ama kandırıldım. Mal bizim, her zaman satabiliriz ama üzücü bir deneyim oldu.

Kendisinin Google Maps adresine durumu anlatan bir metin yazdım. https://goo.gl/maps/6EweLsdqx2zYwb2D8
Aranızda konuyla ilgilenen olur da yorum yapmak isteyen olursa (yapın demiyorum ama isteyen olursa) harita bilgisini aşağıya bırakıyorum.

Kaç yıldır Fransa ile çalışırım, ilk defa böyle bir aksilikle karşılaşıp içimi dökmek için sizlerle paylaşmak istedim.
Herkese bol kazançlar.

Hata sizin hocam, ödemenizin en azından %50 sini almalıydınız. Yabancı menşeili firma diye jest yapmazsınız artık