Rica ediyorum öncelikle cümlelerinizi birazcık özenle kurun çünkü okurken gerçekten gözlerim yoruldu. İkinci olarak kaliteli kalitesiz bir şey belirttiğimi hatırlamıyorum? Üçüncü olarak bütçem yok demedim sadece 70tlye yapılabilen bir şeye neden o kadar para vereyim dedim? Dördüncü olarak bundan sonra çarşıda, pazarda, markette fahiş fiyata bir şey gördüğünüzde "YO OKONOMO ÇOK KOTO, BO FOYOTLOR NOY BOYLO?" diye cümleler kurmamanızı beklerim çünkü siz ucuza kaçmayan birisiniz sanırım, kalite istiyorsanız çok fazla para vermeniz gerekir ürüne. Beşinci olarak benim kalitemi yargılayacak kalitede birisi olduğunuzu asla düşünmüyorum. Son olarak da size gülüş bile atmıyorum.
Harbiden ne boş beleş adamsın vakit kaybı oldugunu düşünüyorum şu ramazan ramazan seninle cıdden ugraşamam senin sıkıntıların var ben dışardakı fiyatı laf ettıgımı dusunmuyorum ekonomıye girdigine göre bu işin ticaretini yapmaya çalışıyorsun o yüzdende seni kaliye bile almıyorum son yorumum 😂 smm cilere laf ediyorsun ama onlara mahkum gibisin gördügüme göre 3 5 tl ucuza nasıl alırım diye aglıyorsun
GOOD BYEEEE