bence doğru düşünmüşsünüz...insanların günaha girdiği bir olayda parmağımız varsa günaha girmelerine yardımcı oluyorsak(aynı şey sevaba girmelerinde de geçerli) payımızı alırız.
Doğru karar almışsınız, inşallah bu kararınızı değiştirmezsiniz...Hayırlı olsun.
Şahsen katılmıyorum, çok basit örneklerle çürütülebilir bence yazdıklarınız. Gün içerisinde hem doğrudan hem dolaylı, hem farkında olarak hem olmayarak çok fazla şey yapıyoruz. Konuyu açan kişinin bir bilgisi var, kendini eğitmiş, geliştirmiş. Kim ne için kullanıyorsa vebali onun boynunadır burada kendini geliştirmiş ve bu gelişim sayesinde ailesini geçindiren, yaptığı kötü bir şey olmayan bir adamın değildir.
Konu sahibine, hocam, bu tarz yerler ( fetva, diyanet ) akıl alacağınız son yerler. Her şeyden önce kendi içinizde tartışın. Sizin yaptığınız işin +18 vs. Hiçbir yanı yok. Film sitesi de koyar, dizi sitesi de, +18 site de, her koyun kendi bacağından asılır. Benim araba fabrikam var, sattığım arabanın içinde zina yaptılar diye bana da mı günah yazılıyor? Yatak üretiyorum ve satıyorum, o yatakta zina yaptılar diye bana da mı günah yazılıyor? Kesinlikle bu düşünceden çıkın. Böyle bir şey yok. Akıl var mantık var yapmayın lütfen.