Tupcus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aaynısı bende de var hocam yoldan geçen arabanın sesine bile uyanırım o yüzden max sabah 7ye kadar aralıksız uyuyorum bu pislikler ona da engel oluyor

İntihar etseniz kimsenin umuru olmaz, gidin yapabildiğiniz kadar pislik yapın, ev çöpünüzü gidip kapılarına bırakın, onlar uyurken tavana vurup uyandırın, banabi 7/24 açık gecenin bir vakti kapılarına sipariş verin(kapıda ödemeyi seçin parası sizden çıkmasın)

Çeşit çeşit pislikler yapın madem Adalet dedikleri adaletsizlikten ibaret siz de kendi kurallarınızla oynayın

Şahsen ben bu komşuların kapısına idrarımı bırakmayı bile düşünüyorum daha ileri giderlerse
Yav durum bildiğin gibi değil. Sırf çalışmıyorum ( sağlık sorunları) diye konuşmaya bile hakkım yok bu evde . Annem de onlardan yana taraf tutuyor. Sırf çalışmıyorum diye ve hasta olduğumu annem bildiği halde bana inat beni haksız üstteki yaratıkları da haklı buluyor neymiş ben yalan söylüyormuşum. Akşama kadar evi başımıza yıkıyorlar ama kimse onlara karışmayacak..
Kışın ortasında onlar yüzünden sokaklarda geziyorum eve geliyorum yine ses var...
Ahh ulan ah kümeste kalmaya razıyım ama elimden bir şey gelmiyor