eyefive5 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
pes etmeyin dün 2000 aboneli biri ayda 1.200 lira kaanıyorum dedi paylaştı görsel. yani benide motive etti.ben hala açmadım ya sonunu bekliyorum. devam edin ivme bir yerden sonra yukarıya doğru kırılabilir.
Bir süre haftada 1-2 video atmaya çalışacağız bakalım. El vlog kamerası, mikrofon seti vs. aldım sırf bunun için. Tabi milyon izlenme olmayacak. Korkum; 50-60 video olduktan sonra hala 200 abonelerde dolaşmak bu da bizim başarısızlığımiz olur zaten
G4G adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Youtube süreklilik ister ve algoritması çok farklıdır.Herhangi bir videonuz 3-4 yıl sonra beklemediğiniz bir anda patlayabilir.
Şuan sosyal medya platformlarında en kolay algoritma TikTok'un.Kısa sürede dikkat çekici içeriklerle ünlü olabilirsiniz
Tıktok hiç izlemedim. Ürünlerimiz bazen tiktoktaki insanlar tarafından paylaşılıyor, pazarlama açısından güzel etkisi var ama ben biraz boomer kalıyorum sanırım tıktok için ( yaş 28 ). Hiç ilgimi çekmedi bu ana kadar. YouTube da düzenli video attıktan sonra umarım algoritmayı yakalayabiliriz. Bir gelişme olursa ilerde konuyu hortlatirim .