FiKRAL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaklaşık 5-6 aydır halk arasında "Shit coin" diye geçen bir coinden yüklü zarardayım. Forumları falan takip ediyorum "Şubat ortasında XXXX olacak çok yükselecek" gibi haberler yayınlanıyor ama sürekli o XXXXX'ler erteleniyor. Öyle öyle 19 Nisan'a gelmiş bulunmaktayım. Geçenlerde aldığım coin/token tam patlayışa geçti zararım kapanmak üzereydi sonra ne olduysa BTC çöküşe geçip benim token dahil herşeyi dibe çekti sil baştan oldu.
Ben kriptoyla ilgili çok bilgi sahibi değilim ya tutarsa diye araştırmadan girdim ve 5-6 aydır zararda olmak iyice bunalttı. Şu an zararım çıksa aldığım token tekrar 100k TL'ye gelse yine zarardayım çünkü 5-6 ay öncesinin 100k TL'si şimdinin kim bilir kaç k TL'sine eş değer. Şimdi size sorum şu, ben kriptoyla ilgili haberler nerden takip edilir vb. bilmediğim için tamamen boşluktayım. XX tarihinde şöyle bir olay olacak belki ondan sonra düzelme şansı var dediğiniz bir olay var mı sadece umut bağlamak istiyorum
2024 de bitcoinde patlama bekliyorlar ismini unuttum ama tarihler onu gösteriyor diyerekten insanları gaza getirip piyasa yüklü para gireceğine inanılıyor Araştırmanızı öneriyorum. Umudunuzu bir nebze olsun yükseltir.