CliaWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba emiru9396,

A -> mail kaydını proxied dan çıkarıp deneyebilirsiniz. MX doğru görünüyor. Ancak A proxied bile olsa mail gönderebilmeniz gerekir. Hiç bir şekilde mail gönderip alamıyor iseniz sunucu tarafında (postfix, exim, dovecot) ve firewall tarafındaki yapılandırma ve port kurallarınızı kontrol ediniz.

Tarafımızdan ücretli hizmet almak istersenizde; https://www.cliaweb.com/sunucu-optimizasyon.html

İyi çalışmalar.
Hocam a kaydını proxied den çıkarıp denedim sunucu tarafında gerekli uygulamaları kontrol ettim gelen/giden mail için firewall tarafını kontrol ettim gerekli izinler verilmiş internette de biraz araştırdım farklı hiç bir ayar yapılmıyor.
Sunucu tarafında dns ayarlarına girdiğimde sunucu şu şekilde bir uyarı gösteriyor (cloudflare kullandığım için muhtemelen)

Sorun bundan kaynaklanıyor olabilir mi ? site açılışında bir sıkıntı yok ancak mailleri kullanamıyorum yandex mail de kullanmak istemiyorum bir şekilde sunucu üzerinde çözmem gerekiyor bu konuyu

Ek olarak sunucu daki dns şablonu da bu şekilde (pleks orjinal hali ekleme/çıkarma yapmadım)

Konuyla ilgili ücretsiz bir şekilde yardımcı olabilirseniz çok sevinirim en azından yönlendirme yaparsanız çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler