Sanırım 2009 lu yillardaydı.

Bir tekstil firmasının web sitesini yapmam icin davet edildim.

Gittim konuştuk herşey tamam.
Showroom yapıldıktan sonra ürünlerin resmini çekip ekleme yapacaktım.

Domain ve hosting'i aldım.
Tasarımı yaptım.
( Bu süreçte şirkette ki bazı bilgisayarların eksiklerini hallettim. Format, Office kurulumu vs. Hatta bir kaç gün ayrı ayrı zamanlarda çağırdılar yazıcı felan da kurdum )

Shwroom açılması konusunda en az 2 ay bekledim ve siteyi bu sürede aktif etmiştim. Lakin herhangi bir geri dönüş vs. Olmadı. 2 ayın sonunda bir işlem için daha çağırdılar yine bir bilgisahar kurulacaktı. Onu da kurdum

( Bu arada bunlar için hiç ücret felan konuşmadık ve ücreti de önemsemedim zaten. )

Lakin bu gidiş gelişler de yol masrafları, orada ki işlemleri felan umursamazken web site parasını da alamadım. O gün muhasebeye söyledim.

"Tamam felanca kişi ile görüşeceğim" dendi.

Aradan 1 hafta geçti ve yine aynı cevap "henüz görüşme imkanımız olmadı "

Bende aradan 3 ay geçtiğini ve bu bir firmanın sorumsuzluğudur. Yaptığım iyi niyeti suistimal ediyorsunuz dedim ve O falanca kişi bana ulaşsın ben artık aramayacağım dedim.

Baktım akşama kadar arayan olmadı.

Gece 12 gibi bir İndex ekledim.

...... Firma verdiğim hizmetin ödemesini yapmadı.

Sonra aradıkları hiç bir çağrıya cevap vermedim. O aralar arayan hiç bir yabancı telefona da cevap vermedim

Para önemli değildi, lakin oyalanmak, umursanmamak zoruma gitmişti.

Yine olsun, yine yaparım.

Ama onun dışında, birileri keyfi bir şekilde site kapatma vs yapiyorsa yada verdiği hizmeti keyfi kısıtlama yapıyorsa bu yanlıştır. Gerçi bunu kim yapar ki.