Bu cevap, konu sahibi tarafından kabul edilebilir bir cevap olarak işaretlendi.
1 - 1.5 yıl önce yaptığım iş , hem paket satış hem smm panel , paket satışı bir market gibi smm paneli bir toptancı gibi düşünebilirsin. Smm panelde 2 ₺ den api çekip 2.50 ₺ ye satıyorsun ama paket satış da 2 ₺ den aldğını 5-6-7 ₺ gibi fiyatlara satıyorsun. Smm panelde eğer ana sağlayıcı isen başka bir iş yapmana bile gerek yok gelen rakamlar 5 aileyi doyuracak cinsten , sağlayıcı olan arkadaşlarımın sadece site korumasına 150-200 K ödediklerini bilirim , ha yok ana sağlayıcı değilsen yapılacak iş değil açıkçası. Sağlayıcı olmak da ayrı bir dert tabii ben data paneli için 30-40 k gibi rakamlar teklif ediyordum yazılımcılara ama adamlar riske giremiyor , türklerin yaptığı data panellerinin %90 ı dataları patlatıyor , tam olarak anlatabildim mi bilmiyorum ama işin özü ana sağlayıcı olmadıkça smm işinde tutunmak zor hocam , yurt dışı data panelleri var ben pek bilmiyorum eğer bulur da kiralarsan dataları patlatmayan cinsten bişey o zaman kendi datanı satar çok güzel ekmek yersin , iyi forumlar dilerim