MusLumcu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sürekli olarak bu hatayı almaktayım,

FTP'den altı üstü 2mb'lık dosya yükleyeceğim fakat haftada en az 2 kere dosya yüklerken "552 Disk full - please upload later" hatası alıyorum.

Hosting firmasını yazıyorum sorunu çözüyorlar fakat sürekli aynı döngü içine girmekten sıkıldım.

Bunun sebebi nedir? Hosting firmasından kaynaklı bir durum sanırım, destek talebinde bulunduğumda verdikleri cevap

"bu sunucuda birden fazla kez bu sorunla karşılaşmış görünüyorsunuz, isterseniz sunucu değişimi konusunda yardımcı olabiliriz. Tek yapmanız gereken name server adresi değiştirmek olacaktır. Tüm verileriniz yeni bir sunucuya aktarılacaktır."

Bu olay neyin nesidir, neden başka sunucuya geçmeliyim 😒
FTP hesabının olduğu dosya sistemi(sanal-fiziksel) tamamen dolunca bu hata alınıyor, başka sunucuya alabilirler ama çok dolması da iyiye işaret değil çünkü ne kadar yük o kadar hata olaslığı ve yavaşlık ihtimali oluyor hocam.