Muhammed280916 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam size birkaç nacizane önerim var;
İlk olarak önerim sitenize girildiğinde kargonun ücretsiz olduğu net olarak anlaşılmıyor, sitenize girer girmez kullanıcıların kargonun ücretsiz olduğunu anlaması size ticari yönden ciddi farklılık katacaktır. Emin olun çoğu kullanıcı bu fiyatlara ek birde kargo ödicem diyip vazgeçiyordur.
2.önerim de sevgili ürünleri ile hediyelik ürünler sayfalarına tıkladığımda ilk sayfada çok fazla aynı ürün çıkıyor (Sıralamaları bile aynı olan ürünler var.) Böyle oluncada ben ilk bakışta aynı ürünler mi var yoksa dedim kendi kendime ama 2.sayfaya baktım ki bir çok farklı ürününüzde var. Yeni ürünlerinizle beraber çok satan ürünlerinizi ilk sayfaya yerleştirmekte sizin için faydalı olabilir ayrıca kupa bardak kategorisindeki örnek resim çeşitliliği de çok az, farklı farklı mockup tasarımları işinize yarayacaktır.
3. olarak insanlar tanımadıkları sitelerden alışveriş yapma konusunda her zaman önyargılıdır, bu herkes için geçerli bi durum. Sizin yerinizde olsam sizden alışveriş yapan müşterilere yorum yapmaları konusunda farklı stratejilerle teşvik verirdim. Hangi ürüne tıklarsam tıklayayım değerlendirmeler hep 0 gözüküyor ama onun yerine ben orada 200 tane yorum yapılmış 4.5 yıldız puana sahip olarak görsem ürünü aklımda direk demek ki buradan alışveriş yapan insanlar var geçecek. (bu arada değerlendirme kısmının asla sahtesini yapmayın, anlaşılırsa tüm müşterilerinizi kaybedersiniz. gerçek kullanıcılar olsunlar.)
Teşekkür ediyorum hepsine dikkat edeceğim