Merhaba sevgili r10'un güzel insanları. Serkan ben, hepinizle teker teker bu platformu paylaştığıma çok memnunum

İlkokuldan lise sona kadar hep tembel öğrenci imajı içerisindeydim. Tabi ki bu imajın hakkını da veriyordum, ama bu imajı ben mi yaratmıştım?
Bu imajı benim yarattığımı düşünmüyorum, eğer ben yaratsaydım şuanda bilgiye aç hissetmezdim. Bütün öğretmenler değerlidir sözü vardır, bunu neye göre söylerler bilmiyorum ama bütün öğretmenler değerli değildir bence. Öğretmenim benimle yeteri kadar ilgilenseydi belki de daha iyi bir yerde olacaktım, belki de içimde ki cevherin farkına varacaktım. Şuanda üniversitede rehberlik ve özel eğitim dersi görüyorum ve hayatımda hiçbir zaman böyle bir yardım almadım, oysa bu eğitim ilkokuldan başlayıp üniversite sona kadar devam ediyor. Belki üniversitede bir yerden sonra bu eğitime, bu rehberliğe ihtiyaç duyulmayabilir ama ilkokul lise arası bu rehberliğin öğrenci üzerinde ki etkisi paha biçilemez durumda olur (öğrendiklerimden yola çıkarak söylüyorum). Oysa hiçbir zaman okulumuzda ki rehberlik hocamdan da bir hayır görmedim

(Bu arada ben sadece hayatımda ki olanları söylüyorum, genel bir tabir kullanmıyorum ve genel olarak bahsetmem ise zaten haksızlık olur)
Gel gelelim tembellikten sonra ki sürece, üniversiteye başladığımdan beridir, bilime olan merakım arttı, başta psikoloji ve teknoloji olmak üzere... İlkokuldan lise sona kadar Matematik, Fizik ve Geometriye olan nefretim aşka dönüştü. Maymun iştahlı birisine dönüştüm ve önüme çıkan her bilgiyi beynime sıkıştırmak istiyorum.
Velhasıl kelam

demek istediğim şey, online olarak kurslara göz gezdiriyorum, gücüm yettiğine alıyorum yetmediğine ya erteleniyor ya da bırakmak zorunda kalıyorum. Bende bugün düşündüm, r10 ortamında yardımlaşma oluyor, daha önce de şahit oldum. Ayrıca samimi bir ortamının da olduğunu belirtmek benim için önemli... Sevgili hocalarım, bende bir konuda yardımcı olmanızı istiyorum, yapmazsanız hiçbir şey olmaz. Hiiç sorun değil, samimiyetinizi de hediye edebilirsiniz

Eğer Udemy'de öncelerde aldığınız daha sonra uzmanlaşınca kenara bıraktığınız kurslarınız var ise bana hediye etmenizi rica ediyorum

Bu kurs her konuda ama her konuda olabilir, kişisel gelişim, teknoloji, okuma, kitaplar vs vs...
Açtığım bu konuya zaman ayırdığınız için ayrıca çook teşekkür ederim, kalın sağlıcakla...
Udemy Bilgilerim:
Adı: Serkan
E posta:
eknn_serkan@outlook.com