Merhaba emiru9396,
A -> mail kaydını proxied dan çıkarıp deneyebilirsiniz. MX doğru görünüyor. Ancak A proxied bile olsa mail gönderebilmeniz gerekir. Hiç bir şekilde mail gönderip alamıyor iseniz sunucu tarafında (postfix, exim, dovecot) ve firewall tarafındaki yapılandırma ve port kurallarınızı kontrol ediniz.
Tarafımızdan ücretli hizmet almak istersenizde;
https://www.cliaweb.com/sunucu-optimizasyon.html
İyi çalışmalar.
A kaydını proxied kapatıp denedim ancak sonuç yine değişmedi mail gönderimi ve alımını yapamıyorum. Sunucu tarafında bahsettiğiniz ayarları kontrol edicem.
Merhaba,
Gelen mail için cloudflare üzerinde mail a kaydı gizliliğini açmanız lazım.
Giden için sunucu üzerinde kontrol sağlamanız lazım
A kaydı gizliliğini açmaktan kastınız proxied özelliği mi ? onu da yaptım only dns olarak ancak yine de sorun çözülmedi.
DNS ayarlarını pleks panel default olarak kendi yaptı varsayılan şeklinde her hangi bir işlem yapmadım ben o tarafta internette de baktığımda özel işlemler hariç dns ayarlarında bir değişiklik yapılmasına gerek olmadığını gördüm default ayarlar yeterli olduğu yazıyor idi. Hatta okuduğum bir yazıda cloudflare tarafı için dns kayıtlarını pleks in oluşturduğu default kayıtlardan kullanarak yaptı ve direk çalıştı farklı yaptığı veya farklı olan bir durum yoktu benimki ile ama bende çalışmıyor ilginç bir şekilde