Saitama adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen parasını vermeyip oyalamazsan adamda madem ben yaptım ben yıkarım der.
Lareda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet çok doğru söylüyorsunuz. Linkteki konuyu okumadan yorum yaptım...
Xvrong adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam konuda (Parasını alamadığınız işi bozar mısınız demiş) yani kırtasiyeden kalemi bedavaya alıp kullanmak doğru birşey mi?

Herkes aynı değildir tabiki ama ben iş sonu ödeme alacaksam eğer mutlaka ya bir sözleşme ya da siteye kendi yazılımımı ekler parayı alamazsam siteyi kapatırım
İş öncesi ödeme alındıktan sonra siteyi tamamî kontrolünü sahibine devrederim ellerimi çekerim...
Yani o konuda bahsedilen ödeme alınamama sorunu
bcsbilisimcom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Emek verip günlerce uğraştığım işin karşılığını alamaz isem kesinlik ile o siteyi teslim etmem. Fakat yazılımcıya hakkını verip anlaştığınız parayı vermiş iseniz sitenizi silmezler. Kontrolün sizde olmasını istiyor iseniz; Hosting, Domainlerin kontrolleri sizde olmalı o zaman kimse silemez. Fakat yazılımcıların %90'ı yaptığı işin karşılığını almaz ise başımın gözümün sadakası olsun diyip siteyi teslim etmez.
Arkadaşlar teşekkür ederim yorumlarınız için ama anlatamadım sanırım, parayı vermezse yıkın haklısınız ama neden yıkabiliyorsunuz sorum bu, siteyi teslim aldıktan sonra neden hala sitemin aç-kapat tuşu neden birilerinin elinde? Sorum buydu aslında