ankarayı satacağızdan kasıt olarak il mi anladınız hocam siz?
hükümetin piyasaya ülkeye bu kadar etkisi olmasını istemediği için bunu söylüyor.
Memurları işten çıkaracağım demekte sonuna kadar haklı bence bazı sektörler hariç memurlar 2 saat çalışıp 6 saat yatıyorlar. Memur sayısı arttı mı hükümetler güçlenir. Bu da demokratik ülkelerde tehlikelidir.
Benim görevim halka hizmet etmek değil.
Besim üç konudan bahsediyor, ordu, asayiş ve hukuk. Diğerlerinin devletin görevi olmadığını söylüyor, belki sağlık konusunda komple özel sektöre geçmek bir kaos yaratabilir ancak doğru olanı yavaş bir geçiş bana göre.
Türk halkına saygım yok lafı
Ben türkiye de çok az kişinin birbirine saygı duyduğunu düşünüyorum. Herkes belirli bir zümreden nefret duyuyor ülkedeki, bu siyasi ve dini ne olursa olsun mutlaka birileri birilerine sevmiyor saygı duymuyor. Genelleştirmesi yanlış tabi ancak bu zaten toplumun kendisinin yaptığı bir şey.
Laikliği kaldıracağız lafı
LDP kendi ideolojisine göre, devlet yönetimi seküler olmalıdır, Besim tibuk burada laik kelimesinden dindarların rahatsız olduğunu bu yüzden sekülarizm kelimesini getireceklerini söylüyor. Yani bence iyice okumadan bunu yazmasaydınız buraya.
sizin mantığa göre isteyen istediğini değiştirsin zaten aynen bu kafada devam edin %0.1 bir görüşe sahip yöntemle devam edin