N0S adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1.2 milyona ev almak yerine araba aldım 3 hafta önce üzerine 200 bin daha koydu kiradayım mutluyum
kimse bana ev aldıramaz bu fiyatlardan sıkışsan nakte çeviremezsin sıkılsan değiştiremezsin eskilerin al dursun mantığı ticaret bilmeyen eski toprakların memur zihniyeti maalesef
helaline haramına karışmadan o parayı faize koysan 6 bin kiram çıkar 10 binde çalışmadan yeter şu devirde
Türkiye Enflasyon ülkesi, 5 yıl sonra o ev 5 milyon ev kiran 20 bin senin paran ise 1.5 milyon olduğunda dersin ki biz yedik doyduk sofrayı kuran kaldırsın... 3. milyon borçlanayım da bir evim olsun.. o evi 5 milyona alırsın..

Bariz örnek elimde var. Bir arkadaşım Çekmeköy'de 6 tane dairesini sattı (2009'da) 600 bin civarı para topladı. 5 yıl sonra 2014'de sattığı dairelerden birine emsal daireyi 600 bine aldı. 5 daire arada uçtu.. bankadaki parası ise aynı kaldı..

Ev ihtiyaçsa alınır. Bugün ev fiyatları tavan yapmış durumda (arz talep, ve üretim azlığı sebebi ile) bu gaz biraz inecektir fiyatlar biraz salar bir iki yıl o seviyede kalır sonra yine 1'e bir üzerine koyar. hep böyle oldu. (Aslında koymaz enflasyon olur)