WebKedi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
her sayfanın başına şöyle bir kod ekleyebilirsiniz.
if(isset([COLOR=#D9DAE9][FONT=Archivo Black]$_GET['id][/FONT][/COLOR]){
//Kodlarınız
}else{
echo '
[COLOR=#000000][FONT=SFMono-Regular]<[COLOR=black]html[/COLOR]>[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=SFMono-Regular] [/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=SFMono-Regular]<[COLOR=black]head[/COLOR]>[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=SFMono-Regular] [/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=SFMono-Regular]<[COLOR=black]meta[/COLOR] http-equiv=[COLOR=#880000]"refresh"[/COLOR] content=[COLOR=#880000]"30; url=yonledirme.html"[/COLOR]>[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=SFMono-Regular]  [/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=SFMono-Regular]</[COLOR=black]head[/COLOR]>[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=SFMono-Regular] [/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=SFMono-Regular]<[COLOR=black]body[/COLOR]>[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=SFMono-Regular] Yetkiniz Yok. 30 Saniye İçinde Giriş Ekranına Yönlendirileceksiniz. [/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=SFMono-Regular]</[COLOR=black]body[/COLOR]>[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=SFMono-Regular] [/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=SFMono-Regular]</[COLOR=black]html[/COLOR]>[/FONT][/COLOR]
';
Ancak oturumları ve kullanıcıları get(url) ile alması pek de güvenli ve doğru sayılmaz hocam. Pratiklerinizi bu şekilde başlatın ancak projelerinizde kullanmanızı tavsiye etmem.
Burada en doğrusu session ile kontrol ettirmek ve session içine key veya id ile kullanıcının rolünü veya bilgilerini kontrol etmek olacaktır.
ben yeni öğrenme phpyi tanıma aşamasında olduğum için en temel şekilde yapmaya çalıştım istersen benim kodlamamı düzeltip verebilirsen bende üzerinde kafa yorup uğraşabilirim konuyu anlamaya çalışabilirim saygılar hocam