Kaynak sorunu dediniz yüksek kaynaklı prodiksiyon halinde bulunan sistemi test ettik ve düştü
Fotoğraflarda oynama yapmış olabilirsiniz dediniz video kaydı aldık
Bizimle birlikte test sağlayın dediniz
@anindaho; hocamın gözetiminde prodiksiyon halinde bulunan korumayı denedik düşürdük ve düştüğünü kendisi tescilledi (videoyu konuya bırakıcam)
Biz size bu kadar test imkanı ve kanıt sunarken siz ise hala tabiri caizse dik kafalılık edip kabullenmemekte ısrarlısınız ayrıca bu sistemi gece saatlerinden bu yana defalarca test edip başarı elde ettim ve halaa bir kalıbına uydurup kabullenmediniz bu geçekten çok sinir bozucu bu şekilde davranmak yerine bir erdemlik yapıp evet test başarılı engellemek için gerekli çalışmaları yapacağız demenizi beklerdim .
@anindaho; hocam bu arada telegram üzerinde ki yazdıklarınıza istinaden bunu yazıyorum bu sistemi defalarca test ettik artık sizlere ücretsiz test imkanı sağlamak istemiyorum log kaydı tutup tutmamanız sizin sorumluluğunuzda bizlik bir durum değil ve bizim sorunumuz değil.
[COLOR=var(--text-normal)]
https://www.youtube.com/watch?v=cUyFhudD-AQ
[/COLOR]
Merhabalar : Video kaydini inceledim, acik bir sekilde supheye yer olmadan korumayi asmissiniz, tebrikler.
Hedef sitenin ana koruma sablonunu bu olusturuyor ;
<body>
<div class="top-text">
<h3 id="top-text">Performing security checks on your browser.</h3>
</div>
<div class="score">
<form name="recaptcha-form" method="post" action="/?__cwaf_chl_tk=8fe270420db0e1eb49ff29706b0c572b">
<input type="hidden" name="request_uri" value="/?__cwaf_chl_tk=8fe270420db0e1eb49ff29706b0c572b">
<div id="loader-box" class="loader-box">
<div class="loader"></div>
</div>
<input type="hidden" name="g-recaptcha-response" id="recaptchaResponse">
</form>Dolayisi ile recaptcha'yi gecicek selenium tabanli botlar varsa zaten iceriye cogu istegi sokar bunda sasirilacak bir durum yok, yani cogu koruma sahibi ozellikle cloudflare kullananlarda dahil recaptcha v2 v3 farketmiyor gecilemez zannediliyor fakat durum oyle degil, sadece recaptcha 'ya yada rate limit'e yaslanmak tam olarak koruma saglamaz bunu bu test ozelinde degil genel olarak soyluyorum, yoksa bu test'deki WAF'i ve koruma sablonunuda zaten herkes zaten asamaz.