zehraEftelya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
selamlar bir müşterim için bundan 3 ay önce r9 5950x işlemci satın almıştım 2 gün önce kiralama süresini doldurmuştu ve süresini uzatmamıştı kontrol ettiğimizde işlemci de mining işlemi yapılmıştı işlemci esx kurulup 13GHZ üstü kullanımda kendini otomatik olarak kapatıyor anakart olsun farklı donanımlar olsun tamamen değiştirip denedik ama fayda etmedi işlemciyi düzeltmemizin bir çözüm yolu var mı? sadece windows server 2016 kurduğumuzda sürekli işlemci kullanımı %100 gösterip farklı zaman dilimlerinde yine kendi kendini kapatıp açıyor ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum çözüm yolu olan varsa güzel olur

NOT: donanımları soranlar oluyor PM üzerinde Soğutma olarak ilk zamanlarda kule tipi fan kullanıyorduk elimde sıvı soğutma yoktu 130 derecelere çıktığı olmuştu işlemci o zamanda kendini kapatmıştı sonradan Arctic LIQUID FREEZER II 420mm sipariş ettim sıcaklığı 87 dereceye kadar düşürdüm sonrada işlemci hiç kendini kapatmamıştı bunun üzerinde işlemci de overclock işlemi yaptım ısı tam yükte 97 dereceye çıktı ve 2 ay 11 gün bu şekilde devam ettik
Merhaba,

PM ile ulaşım sağlarsanız yardımcı olalım.

İyi çalışmalar,
DeHost