project2007 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Scripti incelemeye şimdi vaktim oldu süpermiş ilerde acaba php çevirecekmisiniz ?
Öyle bir düşüncem yok. Zaten bu tarzda PHP scriptleri mevcut.

yakaza adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhablar;
Scripti kurup ayrıntılı olarak inceledik ve çok güzel olmasının yanında küçük üç aksaklık var bu konuda yardımcı olurasanız seviniriz;
1-)"youtube video ekleden" video linkini ekliyoruz fakat video'yu göstermiyor,yani ekleme yapmıyor...
O özelliği eklerken, editörün lisansında birşey dikkatimi çekti. Scripti modifiye etmek yasakmış. Onun için yamada o butonu kaldırmıştım.

2-) HTML kodu eklediğimizde "sayfa görüntelenemiyor" sayfası çıkıyor...(yani haber bölümüne html ekleyemiyoruz)
Az önce editör hem dolu hem boşken denedim. İkisinde de HTML eklemede sorun çıkmadı. Editöre ne ekleyince öyle bir çıktı?

3-) "Özet metin" bölümüne haberi kopyalayıp yapıştırdığımızda karakter sorunu veriyor.Yani ',- gibi işaretlerin yerine rakamlar çıkarıyor...
Çıkmayan ' karakteri değil. Bazı haber sitelerinde ' yerine ‘ gibi karakterler kullanılıyor. Çıkmayan karakterler bunlar.

Bunların haricinde script gerçekten mükemmel....
Teşekkürler

edit:
Unutmadan bir şey daha vardı
İçine bir miktar konu ekledik denemek için ve arama yaptığımızda "Aradığınız kriterlere uygun sonuç bulunamadı."diyor..bir harf arasak bile aynı sonuç çıkyor...
Arama sayfasını tekrar inceliyorum.

scripter37 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bi kaç tavsiyede de ben bulunmak istiyorum:
Öncelikle br kaç türkçe karakter sorunu var sanırım.Bunların düzeltilmesi lazım
Diğeride böyle gelişmiş bir portalda bence iyi bir istatitistlik sistemide olması lazım.
Bunlar dışında söylenebilecek bişey yok sanırım.Tekrar tebrikler..
Daha önce sadece resim upload sırasına böyle bir hatayla karşılaşmıştım ve sorunu halletmiştim. Başka bir yerde de böyle bir hatayla karşılaşmadım. Acaba Türkçe karakter hatası ne yaparen çıkıyor? Kopyala / yapştır haber, resim yükleme vs..

Ayrıca görüşleriniz için hepinize teşekkürler.