NURKAN58 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Finansbank' a havale yapabilirsiniz. Zaten yüz yüze olmayacak mı alışveriş. Para geldiği anda gönderin babanızın hesabına. Mis gibi risksiz.
Aynen o şekilde yapmaya karar verdim hocam. Teşekkür ederim.

[QUOTE=Biu;1082425354]
ewir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam eft şeklinde galiba talimat vermiş kargolamış bir şeyler olmuş tam bilgim yok hiç riskini almak istemediğimden dolayı sizlere danışıyorum.

Eft, havale ile yapılan ödemeler geri çekilemez hocam. Siz bankadan talep edersiniz. Bla bla bla sebepten dolayı . Banka karşı tarafı arar xxxx kişi parasını talep ediyor şu sebepten ötürü diye . Eğer karşı taraf kabul ederse para iadesi yapılır. Kabul etmemesi durumunda banka sizi arayıp yasal haklarınızı aramanız için bilgi verir.
Aydınlattığınız için teşekkür ederim hocam.

Type adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ATM bölgesinde, atm üzerinden senin yanında parayı çekip sana verip
yandaki atmler üzerinden kendi hesabına yatırman en güvenli yöntemdir.
Elden alsan sahte para olma ihtimali vs de doğabilir.
Direkt bu şekilde uygulayacağım hocam günlük para çekme limiti diye bir sıkıntısı olur mu bilemem ona kalmış bir şey aklında satın almak varsa ayarlaması gerekir diye düşünmekteyim. Teşekkür ederim.

cleiner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hesapta parayı görmeden ürünü teslim etmezsiniz olur biter.

Bunu alıcıya da açıklayın ben hesapta paramı görmeden teslim etmeyeceğim deyin.

Açıklama kısmına 20 bin TL fiyat ile xxx seri nolu 2. el bilgisayarı aldım yazsın.
Önceliğimin nakit olduğunu belirteceğim hocam değilse de sizin ve diğer hocalarımın da dediği gibi açıklamaya tüm bilgileri yazdırıp o şekilde halletmeye çalışacağım. Teşekkür ederim.