Köpek veya kedi evrimleşmemiştir. Nerden nere cekilsmis konu
Hocam bilimi inkar ediyorsunuz. Buldog köpek cinsini nasıl oluyorda evrimleşmemiştir diye nitelendirirsiniz? her köpeği kendimiz bu hale soktuk amacımız sadece kendimize kullanmak
Senin nasıl yaşamaya hakkın varsa onların da vardır
Yaşamasınlar diyen mi var? Sokakta yaşamasın diyen var insan sokakta yaşayınca barınma ihtiyacı karşılanmayınca "Yaşamaya hakkın var" demek saçmalık olurdu.
Bu evrenin sadece insanlar için yaratıldığını sananlar şimdide hayvanlara saldırmaya hayvanlar üzerinden gindem yapmaya başladılar.çok ağır kınuşacaktım ama frenledim kendimi.
Hocam,
https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Buldog
Örnek verelim bu buldog, bu köpeğin temel amacı boğa ve ayı dövüşlerine sokulmak. Bunu biz wikipedianında dediği gibi
ürettik. Taksonomi seviyesinde bu bir ırktır ve kabul etmemek bilimdeki zaten kanıtları olan mikro evrimi inkar etmek demektir. Buldog insanların yaptığı ve temel amacı savaşmak olan bir ırk iken bu köpeğin sokaktan geldiğini nasıl düşünebilirsiniz? bu köpeği insanlar yaptı, sonrada bıraktılar zaten. Ben sokaktan geldi felan göremiyorum ingilterede Bir kasabada üretilmiş? İstediğiniz köpek ırkına bakın hepsi insanlar tarafından üretilmiştir. Çünkü doğada köpek gerçekten yok.
Sokakta insan olacağına köpek olsun daha iyi
Köpeğin sokakta olması kötü bir şey, yinede siz bilirsiniz
Hocam günaydın öncelikle size uzun zamandır zaten bu konu var sosyal medyada siz yeni mi gördünüz?
sorunuzun cevabına gelecek olursa onların yaşayacağı alan bırakmadık maalesef.
Tekrar söylüyorum, onlar zaten bizim için yapıldı ve bu yaşayacağı alan denilen şey yanlış. Çünkü zaten yaşayacağı alanları hiç olmadı.
Selamlar, son zamanlarda ne çok konuşuldu şu hayvancağızlar! Yahu o kadar zam, o kadar haksızlık oluyor kimsenin bu kadar yüksek sesi çıkmıyor. Ama önem verilen biri bir şey dedi mi gündemden düşmüyor. Kuduz veya hastalıklı olur, müdahale edilir ona bir şey demiyorum, insan sağlığı önceliklidir de, durup dururken bu sokak hayvanlarına saldıran, tekme atan, kovalayan insan müsveddeleri var onlara ne yapacağız? Beslemiyorsunuz anlarım, bir kap su, yemek koymuyorsunuz hadi onu da anlarım da, köşede duran veya uyuyan hayvana saldırmanızı anlayamam. Asıl hayvan bu gibi kişilerdir. Çok yazardım da, ne yazmaya değer bu gibi kişiler ne de laf anlatmaya.
https://1000kitap.com/konuyu-saptirm...rring--1165217