Ürün elimizde yok, temin edemiyoruz veya hatalı fiyat girildi. Sözleşmenizde böyle detay olabilir. Trendyol veya hepsiburda da böyle bir durum olunca iade ediyor zaten. Müşterinin böyle bir hakkı olamaz bence..
Hepsiburada da yaşadım benzeri bir olayı ama hakkı olamaz kısmı yanlış. Satış sözleşmene eklesen dahi geçerliliği yok . Nitekim ürünün satış fiyatını girerken dikkat etmelisin. O fiyattan aldığında dair ekran görüntüsü saati sipariş no ve diğer ek görselleri alarak iptal durumunda tüketici hakem heyetine başvuruyorsun 👍 3 ay içinde %95 lehine sonuçlanıyor. Satıcının savunması alıcının yanlış girilen fiyattan yararlanması tarzında dahi olsa thh alıcı tarafına karar veriyor. Sonrası ise basit karar ile satışın yapıldığı firmaya karar tutanağını ileterek ürününüzün aradaki farkı size kupon olarak tanımlanarak satışa sunulmasını istiyorsunuz .
Dileyen olursa bir dilekçe örneğimi ve sonucunu paylaşabilirim 1500 tllk kulaklığı ben bu şekilde 614 tlye aldım . Yasal mevzuat gereği siparişi gecikmelide olsa kargolamak zorundasın alıcı isteği olmadan iptali site üzerinde mümkün olsada yasal olarak mümkün değil