Hocam EFT şeklinde kabul etmeyin EFT iptal edilebiliyor.
En güzeli elden almak.
Diğer türlü hesabınıza direkt geçsin, sonra verin.
Açıklamaya
Bilgisayar elden teslim alındı şeklinde yazılırsa sorun olmaz gibi.
Bankanın parayı çekmesi zor bir ihtimal. Açıklamada Borç, şu tarihte alınacak gibi ibareler kullanılmamasına özen gösterin. Arkadaşın dediği gibi 'Karşılığında PC satın aldım' yazabilir.
Ayrıca fast limit 5000e cıktı 4 parcada 5000 atsın 20000 degılde 19900 yatsın hesabına gece rahat uyursun acıklama kısmınada yazsın bilgisayar parası 1. bölüm 2.bölüm vs. diye
EFT ile gönderirse fast olmadan geri çekebilirler
Nasıl yani

Siz neden varsayım yapıyorsunuz ki. Arkadaşınızın gerçekte parası yok ama bunu banka yoluyla mı ödemesi gerekiyor. Bankadan ödeyince parası mı oluyor. Kafam da deli sorular

Madem yanınıza geliyor. Beraber gidin hesabınızın olduğu bir bankaya. Oturun müşteri hizmetlerinin karşısına. Anlatın durumu. Böylelikle hesabınızdan para çekme gibi bir şey de yapamaz. Oda nasıl olmuşsa, ilginç gerçekten.
elden niye almıyorsunuz parayı o zaman? 20k para elde taşınmayacak bi para değil. gerçi para sahte de çıkabilir, parayı elden almayın hocam bankadan alın da aklım karıştı bilemiyorum, bankaya gidip ordan çekmek en en mantıklısı.
Hocam cevaplar için çok teşekkür ediyorum şuna karar verdim, ödemeyi sadece nakit olarak alabileceğimi belirttim. Sisteme baktıktan sonra beraber ATM'ye gidip parayı hesaba yatıracağız sahte para vs gibi bir sorun olmazsa direkt yatar diye düşünüp kendimi rahatlatıyorum. Ardından sistemi teslim edebilirim. Siz ne düşünüyorsunuz bu şekilde riske etmeden daha mantıklı mıdır?