Merhaba.
İş yoğunluğumdan dolayı aynı gün teslim garantisi sunamıyorum kapsamlı hız optimizasyonu çalışmasında. Çalışmanın kendisi minimum 6-12 saat sürüyor. Siteniz için ömürlük (lifetime deal) orijinal lisanslı swift performance pro eklentisi, özel olarak kodladığım WordPress'e instantpage.js entegrasyonu sağlayan eklentim ve yapacağım özel kodlamalarla 3 gün içerisinde sitenizin mobil puanını 90-100 arasına getirip site hızını gerçek anlamda arttırabilirim.
Bu hizmete referans olarak sunucu optimizasyonu yaptığım 2500+ ürün ve 10000+ sipariş içeren woocommerce site ve mobil puanı 100, tüm core web vitals değerleri yeşil olup önemli web verilerinden geçen sliderlı, adsenseli vb. siteleri özelden gönderebilirim. Bana whatsapp'tan bu mesajın linkini atarak ulaşabilirsiniz: 0 541 527 56 07
Not: R10da ve sitemdeki hız optimizasyonu sayfalarındaki paketler sadece wp rocket ve webp express eklentileriyle özel kodlama olmadan sunduğum paketlerdir. Sadece eklentilerle çoğu siteyi ciddi anlamda hızlandırmak ve önemli web verilerinden yeşil şekilde geçirmek mümkün oluyor, hatta ticaret konumda birçok referans mevcut. Ancak "site içeriği farketmeksizin" mobil 90+ olmasını ve istisnasız tüm core web vitals değerlerinin yeşil olmasını isterseniz özel kodlama ve özel yazılacak eklentilerin de çalışmaya eklenmesi şart. Tabii bu durumda hizmet ücreti 1-2 saatlik forumda çoğu kişinin sunduğu eklentiyle optimizasyon hizmetindeki gibi 150-250 TL olmuyor; 1500 TL'den başlıyor ve sitenizin durumuna göre değişiyor.
En önemli referans olarak ağır bir tema ve Woocommerce dahil tam 57 aktif eklentiye sahip olan kendi sitemi gösterebilirim.
https://pagespeed.web.dev/report?url...om.tr%2F&hl=TR
İletişim: 0 541 527 56 07