aponkral adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendi ekran görüntülerinizi gönderiyorsunuz. Cloudflare 'ın "Unknown error" mesajını göndermesinin bir sebebi var. Cloud WAF'ın sizin isteğinizi reddetmiş gibi görünüyor. Sunucu size yanıt vermemeyi tercih ederse istek sonlandırılır Bu nedenle de Cloudflare her hangi bir yanıt alamadığını için isteği bilinmeyen bir hata döndürdü olarak yorumlar.

Siz saldırı yaptığınız zamanda gerçek bir tarayıcıdan test gerçekleştirmek daha anlaşılır olacaktır. En azından benim de web sitesine erişerek kontrol etmemde fayda var.

CheckHost zaten web sitesine erişemez. Bunun için bir takım doğrulamaları geçmiş olması gerekir. CheckHost'da bunu yapamayacağı için web sitesine erişemiyor. Sadece standart doğrulama sayfasına erişebiliyor. Bu sayfa SEO ile uyumlu 503 başlığını içeren bir doğrulama sayfasıdır. Kullanıcının gerçek kullanıcı olabileceği kontrol edilir ve web süresine erişmesine karar verilir.

Sabah saatlerinde anlayabileceğiniz şekilde bir toparlama yapmayı düşünüyorum.
nedense bu sslerin chome yani gerçek bir tarayıcıdan alındığı farketmemişsiniz bu arada 2.59 civarlarında yapılan 77k req gelen saldırı da sisteminizi geçti bilginiz olsun sırf kaynak kaynak demeyin diye az req gönderdim tüm savunmalarınız tükendi şimdi de ssleri karalamaya başladınız hocam siz de benim kadar biliyorsunuz sisteminiz geçildi kabul edin konu kapansın