Tek sorun, sizin benzer seviyede bir bir istek göndereceğinizi düşünerek hareket etmemdi. 2 gün boyunca Cloud WAF aktif kalacak.
Siz elinize bir fırsat geçmiş kullanıyorsunuz. Şans da diyebilirim. Normalde sizin gibi test isteyenler için 2 vCPU ve üzeri konfigürasyon oluştururum. (Bu güne kadar düşürebilen olmadı) Sizi basite alarak, "2.6k RPS'yi Cloud WAF olmadan basit bir önbellekleme ile bile işleyebilirim" diye bile düşündüm. Bu yüzden de kaynak için pek düşünmedim. En minimum kaynağı ayırarak sizin için bir konfigürasyon hazırladım. Ancak sizden 111k RPS gibi hiç beklemediğim bir tehdit istek oranını görünce her koşulda standart konfigürasyonu tercih etmeyi ve taviz vermemem gerektiğini anlamış oldum.
İnanın benim için hiç üzüntü duyacağım veya dikkate alacağım bir olay değil bu. Dilerseniz "Cloud WAF'ı düşürdüm" diye bile açıklama yapabilirsiniz. Konudaki mesajımda zaten bir sistem yöneticisinin anlayacağı şekilde açıklamam mevcut.
Gerçekleştirdiğiniz test için de teşekkür ederim.
https://check-host.net/check-report/8df4c4ck29
kaynak yükselttim dediniz fakat artık bazı şeyleri kabullenmeniz gerekiyor tek sorununuz kaynak yetersizliği değil ss alırken bilerek saati de aldım normalde bu kadar test imkanı sağlamıyorum fakat gerçekten tabiri caizse çok söylendiniz bence bu kadar yeterli daha fazla emeğinize taş koymak istemiyorum size projenizde başarılar keza buna ihtiyacınız var