Bu konu şeye benziyor "olumlu yada olumsuz dönüş yapmayanlar, yapacağım deyip yapmayanlar..."
Bana kalırsa bu konuya çok içerlemişsiniz oldukça önemsiz bir olay ve üzerinde durulacak birşey değil.
Hiç kimse teşekkür etmek zorunda değildir, etmiyorsa yapabileceğiniz birşey yok. Teşekkür etmedi diye bu onu iyide yapmaz kötüde yapmaz.
Büyük firmalarda 100 lerce firmadan teklif alınır, hepsi teklif verildiği için birbirine teşekkür mü ediyor ? Tabiki hayır.
Kimisi en ucuz fiyatı arar, kimisi yaptığınız işlere ait referanslara bakar, kimisi o an o ürünü acil bulmak zorundadır, kimisi canı sıkılır vazgeçer vs.. Her bir teklif aldığına teşekkür edecekse bu adam evin yolunu bulamaz
Yanlış anlaşılmasın, kafaya taktığımdan değil de merak ediyorum. diye belirtmiştim zaten.
Valla gayet güzel evimin yolunu buluyorum hocam. Teşekkür ederim yazmak 7 saniye

Zihniyetinizi belli ettiğiniz için teşekkür ederim.
Belkilde işini hallettiğin kişi veya kişiler o işe odaklandığı için unutmuş ve unutoyr olabilir. Öncelik o iş olduğu için...
Olabilir hocam, bu da mantıklı bir yaklaşım.
Hayır değil.
Birinden yardım veya istekte bulunsam bana 1 saniyesini ayırsa teşekkür ederim.
Fakat bir bir hizmet veya ürün için benimle ilgilenmelerinin zaman ayırmalarının sebebi para kazanmak.
Ayrıca her durumda teşekkür etmek ne kadar doğru? bu kadar ilgi beklemek doğru mu sizce?
Bu ilgi beklemek değil hocam. Bir mekana selamsız sabahsız giren insanlar var mekan sahibi bu konudan şikayetçi olduğunda ilgi beklemiş mi oluyor?
Çok doğru bir noktaya değinmişsiniz hocam SAĞOLUN, İYİ ÇALIŞMALAR. ( forumdakiler kopya içeriği seviyor belki bunu da c/p yaparlar)
Teşekkür ederim
letgo ölücüleriyle iş tutmayan yoktur şu forumda eminim kanıtlarm
Onu bende kanıtlarım 😂