Yani bazı insanlar o kadar zor ki bi teşekkürü bile cok görüyorlar işleri gorulsun maksat
İşini görmesen ama nasıl yazıyor arka arkaya 😌
Hocam teşekkür etmek gibi bir nezaket kuralını geçtim bazen satıcıdan ürünü satın almak için yalvarmak gerekiyor

Gerçekten ticaret ahlakından uzak, nezaket bilmeyen anlamayan oradan buradan bu işte para varmış hadi bizde deneyelim diyen çok hayvanımsı var forumda
Tamamen eğitimle alakalı bir durum gibi düşünüyorum bazen.
Ben olumlu düşünmek istiyorum ve şuna yoruyorum;
"Mesaj kutusunda yer işgal etmeyeyim demiş adam" diyorum.
Valla hocam gece gece kahkaha attım😂
Karşıdakine değer verme ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Sadece fiyat verme / alma konusunda değil şahsen forumda birisinin yorumuna ek yapacak olsam dahi izninizle, teşekkürler diyerek başlıyorum. Bence de bu şekilde olmalı, birisi size vaktini ayırıyor sonuçta.
2 yıldır banlıydım, forumdakilere cevap verememek beni çok üzüyordu. Bende biraz da onun çekingenliği var. Yazdığım her yoruma, mesaja özellikle dikkat ediyorum.
Artık bu durumu garipsemeye başladık, diyoruz ki aa böyle insanlarda varmış
Umarım sizin gibi insanların sayısı artar
Çok haklısınız hocam. Sabah da aynı konudan yakınmıştım. Para biter, zaman gider, mekan değişir ama insanlık baki kalır. Nezaket ve görgü kuralları dersleri ücretsiz ve kontenjan sınırı olmaksızın verilmeli bence. Hatta kamu spotu olarak yaygınlaşmalı, reklamlarda çıkmalı. İkili ilişkilerden her geçen gün daha da uzaklaşıyor insanlar ve bunun meşru haline de coolluk deniyor
Yine tam nokta atışı tespit yaptınız hocam. Ben sorumun cevabını aldım