Merhabalar, son 2 yılda yaklaşık 200 üzeri reklam kampanyasının optimizasyonuyla ilgilendim ve bir çoğunda, özellikle negatif kelimelerde bayağı eksiklik olduğunu ve bununda boş yere maliyet yaratıp para harcattığını gördüm. Bu konumda sizlere, reklamlarınıza büyük katkısı olacak anahtar kelime ve negatif kelime analizinizi yaparak yardımcı olmak istiyorum.

Öncelikle bana reklamlarınızda kullandığınız anahtar kelimeleri atıyorsunuz, bende 24 saat içerisinde bunlara alternatif kelimeler, bu kelimelerin hangi eşleşme türleri ile kullanılması gerektiğini ve detaylı bir negatif kelime listesi atıyorum. Nakliye, beyaz eşya, tamir-servis, smm, paket, mobilya, dekorasyon, sağlık gibi en az 40-50 farklı sektörde bu çalışmalarım oldu, referanslarıma imzamdan direkt ulaşabilirsiniz.

Hizmet Ücreti 50 TL'dir. Rapor en geç 24 saat sonra teslim edilir ve bunları direkt kopyalayarak Ads hesabınızda gerekli yerlere yapıştırıp kullanabilirsiniz. Çalışma için Pm yada profildeki Whatsapp ile ulaşabilirsiniz.