Aycn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 Ay geçerli $200 Bakiyeli ve Kullandıkca ödeye çevrilen hesap Azure Cloud hesaplar.

STOK: ✅ Sınırımız yoktur istek oldukca istek ne kadar olursa olsun en kısa sürede temin sağlanır.
200$ kredili Hesaplar için herhangi bir sınırlama yoktur.
Adet: 45 ₺ toplu alım olursa fiyatta uygulama yapılmaktadır.

ANINDA ÇOK YÜKSEK CPU'LU MAKİNELER AÇILIP TESLİM EDİLİR (CPU LİMİT 96) 80₺

Gün içerisinde açılmış Kullandıkca Öde hesaplar 60₺

iletişim: Telegram & PM
Yükseltilmiş hesap içinde iletişim kurabilirsiniz. Deneme hesabı yoktur. hesap aktif olduğuna dair ekran görüntüleri ile Şifre & E-mail olarak verilir. Hesap verildikten sonra hiç bir sorumluluk kabul edilmez. Hiç bir hesap abonelikleri kontrol edilmeden verilmez.

👉 Lütfen Okuyunuz: ⤵️
Hesabı ekran resimleri ile aktif olduğunu gösteren SS'ler ile devrettikden sonra hiç bir şekilde garanti yada telafi sağlanmaz sipariş veren kişi bunun bilincinde olmalıdır.
hiç kullanmadan banlandı. birkaç gün önce aldım hiç giremedim daha şimdi girdim ama Abonelik durdurulmuş. Gibi bahaneler ile lütfen telafi istemeyiniz. Azure hesaplarında telafi olmaz. telafi sadece inisiyatifime ve sizin saygılı mesafeli konuşmanıza bağlıdır. Hesapları alır almaz kontrol ediniz kontrol etmeden hesapları devir almayınız. SS'ler ile aktif olduğuna dair görüntüyü gönderiyorum. gönderdiğim ve ödemesini aldığım hesapların hiç birine telafi yapılmaz ve teklif dahi edilmez. Lütfen Yapmayın.!!! (daha nasıl detaylandırabilirim?)
Merhabalar satın almak istiyorum pm bakabilir misiniz