Öncelikle merhabalar,
Yaklaşık 1 ay önce Php Laravel ile bir site yazdırmıştım, bugüne kadar sorunsuz çalışıyordu. Bugün aşağıdaki hatayı almaya başladım.
Composer detected issues in your platform: Your Composer dependencies require a PHP version ">8.0.2".
Gün içerisinde bir çok şey denendi, php sürümü yükseltildi (Şuan 8.1), hosting firmasıyla görüşüldü ve onlarda görünürde bir sıkıntı olmadığını scripti kontrol etmemiz gerektiğini, kendilerinin siteye erişebildiğini ve ".htaccess içerisinde; AddHandler application/x-httpd-php80 .php olduğu için sorun yaşamaktasınız." dediler ve sorunun düzeldiğini sitenin erişime açık olduğunu söylediler. Scripti yazan arkadaşa ulaştığımda konunun scriptle bir alakası olmadığını söyledi ve bir kaç şey önerdi. Dediklerini yaptıktan sonra sorun çözüldü gibi oldu fakat şöyle bir sıkıntı var şuan da;
Siteye ben ve bir kaç kişi girebiliyor, sitenin aktif olarak reklamı instagramda dolaşımda ancak reklamlardan gelen müşterilerin bazıları yukarıda yazdığım hatayı alırken bazıları ise almayıp girebiliyor. Kesinlikle içinden çıkılamaz bir hale geldi bu durum benim için.
Yardımınıza ihtiyacım var, ücreti mükabilinde bu sorunu çözebilecek işinin ehli arkadaşlarımız bana yardımcı olabilirse çok sevinirim.