Büyük ihtimal benim makale satın almak için önceden üye olduğum site burası ve orada yazan çok fazla insan da gördüm, isimleri çıkıyor. Yazarların başka işler yapmadığını düşünüp sırf orada 0,75 kuruş'a çalıştığını iddia etmek saçma bir düşünce bence. Çünkü yazanlar farklı işler yapıyor, ek gelir sağlamak için üç-beş demeden deniyorlar. En azından deniyorsun. Deneyip zaten bu tür platformların yazara değer vermediğini, resmen insanları sömürdüğünü görünce devam etmiyorsun. Ama bazı insanlar gece gündüz yazıyorlar orada, görünce şaşırmıştım nasıl oluyor diye. Bu kişiler sesini çıkartmadıkları için o tür platformlar ilerliyor muhtemelen. 0,75 kuruşluk bir makaleden ne bekleyebilirsiniz ki, zamanını harcayıp özenle kendisi mi yazsın insanlar? Dijital ortamda zaten en güncel haber siteleri bile emek vermeden reklamlarla kazanç sağlıyor, bir haber ötekinin aynısı. Hırsızlıktan bahsedeceksek milyonlarca insan hırsız ve pek çok da çeşidi var, emek harcayanlar illa ki var ama harcamayanlara göre çok daha düşük kazanıyorlardır eminim. İşveren köle gibi davranıyorsa, komik fiyatlar ve ek isteklerde bulunuyorsa hak ediyor. Verdiğinden fazlasını istememeli, hep daha fazlasını nasıl alırız nasıl sömürürüz de ucuza çalıştırırız diye uğraşıyorlar. İnsanların motive olması, tamamen kendilerine ait makale üretebilmesi için de mantıklı bir fiyata çalışması lazım. Ki konuyu açan kişiden makale aldım yüksek fiyata, özenle yazmıştı. SEO bilgisi de oldukça iyi, websitem için sürekli alacağım 1000 lira bile tutsa alırım çünkü gerçekten ayrıntılı çalışıyor ve emek harcıyor. Daha Türkçe'den SEO bilgisinden bir haber olan insanlar pahalı fiyatlara makale veriyorlar, 0,75 kurusluk copy paste'dan cok daha vahim bir hırsızlık bana göre bu.