onurcanhare adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Denediğiniz servis fiyatları nedir acaba hocam ?
Üye başına 0.20 TL ödediğim servisleri bile denedim hocam, yine de gelenlerin hepsi gitti.

Jorphy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

telegram kanalınızın konseptiyle ilgili bir instagram sayfası açarak instagramdan telegrama yönlendirme yapmanızı öneririm.

Eğer imkanınız varsa ve açabilirim diyorsanız imzamdaki konuya göz atabilir, sanal asistanınızı tutabilirsiniz.

Bu şekilde çalışan bir çok müşterim mevcut.
Instagram hesabı açmak aklıma gelmişti fakat gün içinde 15-20'yi bulan sayılarda gönderi paylaştığımız günler oluyor, bunun Instagram algoritmasında kötü algılanabileceğini duyduğumu hatırlıyorum bir yerlerde. Yoksa bir şehir efsanesi mi bu olay?

versarje adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben gruptan üye çekimi, kanal abonesi vs herşeyi denedim. Gelen gidiyor hoşuna gitmezse yada alakasız bir sayfa grupsa. En iyisi doğal veya reklam ile kasmak. Telegram servislerine vereceğiniz ücreti her ay reklama ayırırsanız isteyen katılır kanalınıza daha iyi bir etkileşim olur. Ek olarak google'da telegram gruplarını paylaşan siteler var ücretli reklam olarak ben uzun süre çalıştım 2 site ile baya faydası oldu. Tabi kategorinize bağlı
Kesinlikle katılıyorum söylediklerinize, sanırım bu yolu izleyeceğim artık ben de.