Kafanızı belli bir hususa takmış ve orada takılı kalmışsınız. Bazı tespitlerde ve tavsiyelerde bulundum. Bunlarla ilgili itirazlarınızı yazabilirsiniz ancak size ne benim hangi ülkede yaşadığımdan. Size hesap mı vereceğim! Sizi ilgilendirmeyen bir konuda obsesif bir hal içerisinde bulunuyorsunuz.
"Güneş doğudan doğar" desem, bunu hangi ülkeden yazdığımın bir önemi olur mu? Ancak sizin bakış açınıza göre olgular ve tespitler mühim değil.
Hükumetler benim babamın malı değil, iyi icraat yaparlarsa takdir ederim, kötü icraat yaparlarsa tenkit ederim. Tenkitlerimi okumak için bu forumda yazdığım onlarca yazıyı okuyabilirsiniz (hoş daha bu konu başlığı altına yazdıklarımı okumaktan ve anlamaktan imtina ediyorsunuz). Ancak daha önceden de yazdığım üzere fikri sabit birisiniz ve sizin gibilere laf anlatmaya çalışmayı uzun zaman önce bıraktım.
Hocam arkadaşa çok basit bir soru sordum ona bile cevap vermekten aciz şu an Türkiye'de ama hangi ülkede yaşıyor ne zamandır yaşıyor neden orada yaşıyor diye sordum o soru hariç her şeyi yazdım. Bölüm sonunu geçmek için rastgele tüm tuşlara basan oyuncu gibi
Çok uzaklaşmanıza gerek yok ilgili arkadaş bariz bir hükümet sevici zaten