Merhaba, Bahadır bey bu konuda çok iyi bir yazılıma sahip. Tavsiye ederim.
Sadece şunu söyleyim. Yukarıda yazdığınız sorular çözülmesi gereken en kolay işlemler. Sorunuz varsa yazabilirsiniz konu altından cevaplarım hocam hem kurmak isteyen arkadaşlara da yararımız dokunur. Ama yukarıdaki sorulara takılmayın onlar en basiti. Bahadır bey yardımcı olur size o konularda yazılımında her şey mevcut zaten.
Eyüp hocam merhaba. İlerisi için iyi bir isim ve çalışma ile bu işi denemek istiyorum. Üzerinde durulursa gelir durumunu tabii ki merak ediyorum.
Ne tür görevler alınıp yapılabilir mesela GOOGLE haritalar, play youtube abone olma vs dilediğimiz gibi görev ekleyebiliyoruz sanırım. Ben hatta içerik yazarlığını da eklemek istiyorum uygun fiyatlarda olabilecek şekilde bunun için de eğitim vererek eğitim alan kişilerin yazması gibi.
Ödemeleri nasıl alıyoruz manuel işlem mi yapılması gerekiyor yoksa kişi doğrudan bakiye ekleyip görev tanımlayabiliyor mu ödeme konusunda asıl merak ettiğim budur. Vergi levhası olmadan bu şekilde ödeme almak mümkün mü kartla veya mobil ödeme g,ibi yöntemlerle