Selamlar
Zirve Mali Müşavir yazılımı var ancak Tek PCde çalışıyor. Bunun için Bir sanal makinaya kurmak istiyorum. Çünkü ofis PC ile evdeki PC ayrı
- Bu ne kadar tehlikeli olur ?
- Sürekli olarak Erişim Sağlayabilir miyim ?
- Önerdiğiniz firma var mıdır ?
Edit: Şu anda Luca Kullanıyorum ancak programın kullanımı zor
luca mı zirvemi biz kullanım olaylığı açısından olsa gerek zirveyi tercih ettik
evden çalışma sorunu bilhassa malum olan yoğun aylarda malesef hepimizin en büyük derdi
zirve programında server ve terminal mantığı olduğu için performansa sıkıntı olmsa dahi sanal makinede yinede kullanıma izin vermezler diye düşünüyorum. Bu sebeple ek kullanıcı satın alma durumu gündeme geliyor. Ama ek kullanıcı da alsanız nasıl olacak makinelerinizde biri ana makine olacak diğeri terminal ofisteki ağdan çıktığınız andan itibaren terminal olanı yine kullanamazsınız ki
yani aklıma gelen en güzel çözüm dizüstü makineyi ana makine yapın eve geçeceğiniz zaman alıp götürüp hem eve geçtiğinizde hem ofise geçtiğinizde rahatlıkla çalışabilirsiniz aslında lisans sourunuda yaşamazsınız...
Zirvede nova ya geçebilselerdi bu tür sorunla aslında olmayacaktı ama onuda beceremediler...

biz aldığımız ile kaldık şimdi iade edicez
Aslında kullanım kolaylığı tabi kişiye göre değişirde her yerden bağlanabilme özelliği ve bilhassa bankalar konsuunda yetkilendirme durumu açsından luca her anlamda bir adım önce şuan zirve ise malesef halen bu süreci bi tamama erdiremedi...