Yurtdışından her gün en az 2 ödeme almam gerekiyor, iş yaptığım kişilerin hepsi PayPal kullanıyor, insanlar Swift gibi işlemlere alışkın olmadığı için CashApp veya Paypal kullanıyorlar, her gün bin bir türlü sıkıntı ile uğraşıyoruz, paypal kullanmadığımız için bize güvenmeyenler bile oluyor, harici bir şekilde Paypal hesabı oluşturduk geçmişte 2.300 euro bakiyemizi kilitlediler ve duman oldu, gerçekten Türkiye gibi bir devlet artık bu konuya bir çözüm bulmalı, ya kendi global para transfer sistemini kurmalı ya da daha farklı bir şeyler yapmalı, bu işin b*ku çıktı gelişmiş teknolojiler sayesinde ALICI-SATICI bir araya getiriliyor ama para bir araya getirilemiyor, kafayı yemek üzereyiz gerçekten. WebMoney, Wise gibi sistemleri denedik ancak müşterilerimiz PayPal'ı tutturmuş ille de PayPal bunada devletimiz izin vermiyor, vergisini ödemek istediğim parayı yurtdışından alamıyorum gerçekten şaşırılacak bir şey

Benim gibi bir çok kişinin bu konudan mağdur olduğunu biliyorum, vatan millet sakarya bir kenara gerçekten sıkıldım artık bu b*ktan düzenden