eğer evdeysen çalışmıyorsan 3 gün geçer bi şekilde ama çalışıyorsan asla geçmez

48 saat çalışmak zorunda kalmıştım itirazda edemiyorsun o zamanlar yeniydim sedye vs. yatacak yer arıyordum ama çok yoğundu artık algılayamıyordum kimseyi 8-5 çalışan kişiler her sabah gelip "Sen hala burdamısın?" diye soruyordu onlar eve gidiyor dinleniyor yatıyor sabah geliyor ben hala daha oradayım gece full yoğun geçmiş sabah bir daha iş başıyım

bir daha hayatta yapmam iş çıkışı metroda 2 tur attım gözümü kapatıyorum açtığımda 10-15 durak atlamış durağı kaçırmış oluyordum hayır birde uyuduğumu anlamıyorum müzik kulağıma takılı gözümü kapattığım gibi dalıyordum her gözümün açış kapatışımda duraklar değişmiş, insanlar değişmiş filmin içinde gibiydim en sonunda rica ettim durağa gelince uyandırdı birisi

aktif yaşayıp 48 saat uykusuz kalmak aşırı zor bir aktivite telefonun kilidini açamadığım zamanlar oldu 50-52. saatler en çok zorlandığım zamanlardı eve gelince annem bir şeyler sormuş falan ben hiç hatırlamıyorum

baş ağrısı çok fena bastırıyor

ama mesela çalışmadan evde pc başında oyun oynarak vs. 30-40 saat çokça kez yaptım o kadarda etkisi olmadı