Site adresi: www.saglayicidan.com
Sitenin aylık getirisi: Yeni Başladı Açıklamayı Okuyun
Sitenin açılış tarihi: 17.02.2022
DA / PA Değerleri: İncleyiniz
Kategori, sitenin içeriği nedir: SMM Panel
Günlük hit sayısı: 5-10
Ziyaretçi kaynağı: R10.Net
Domainin Yaşı: 2 Ay
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm İçerik İle Beraber Satılık
Hosting dahil midir: Evet (+10 Ay)
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Dahil
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır Yok

Merhabalar Dostlar;

2 Ay önce açıp sadece 10 gün aktif şekilde yaptığım reklam ile kullandığım SMM Panelimi çok acil ihtiyaçtan satmaktayım. Normalde hayatta satmam dediğim bir projeydi fakat yarını görmediğimiz için satma kararı aldım. Sadece r10 üzerinden 5-10 gün aktif olup konu altlarına yazdığım yorumlar ile totalde 2.5-3 bin tl arası ödeme aldım. (Tek Servisten). Sitenin adından da anlaşılacağı üzere direkt olarak sağlayıcıdan 2 hizmet almaktayım ve bu hizmetleri alıp kar koyup satmaktayım. Satın aldığım hizmet türkiye piyasasında olmayan aşırı kaliteli ve hızlı hizmettir. Türkiyede en ucuz fiyatı verdiğimden rakibi olmayan servistir. Sadece bu hizmeti satarak güzel gelirler elde ettim. (65-70 siparişte) Alan arkadaşa 2 adet servis sağlayıcısını paylaşacağım. Böylece hem panelde devam eden siparişlerin telafilerini sürdürecek hem de en ucuz hizmeti veren panelden hizmeti alıp ister benim gibi tek servis isterse diğer servisleride aktif olarak panele ekleyip hizmetin devamlılığını sürdürebilecektir. Panelde ekli olan 300 TL Bakiyesi olan kişi vardır ve bu 300 TL bakiyede sağlayıcda mevcuttur. Yani ek masrafınızda olmayacaktır.

SMM PANEL İÇİN ALINIP DEVREDİLECEKLER:

Glycon v1 SMM Panel Lisansı (354 TL)
Glycon Lacute Tema Lisansı (472 TL)
Perfect Panel Teması -Glycon Uyumlu Değildir Özel Olarak Giydirildi- 300 TL tema +500 TL giydirme masrafı
Alan Adı (+10 Ay Devam Ediyor) (75 TL)
Hosting (+10 Ay Devam Ediyor) (100 TL)
Logo Tasarımı (100 TL)
Haraketli Avatar (75 TL)
Haraketli Banner (125 TL)

Totalde: 2100 TL'lik sadece özellikleri bulunmaktadır.

FİYAT: AÇIK ARTTIRMA USULÜ
BAŞLANGIÇ: 3.000 TL
MİNİMUM ARTTIRIM: 100 TL
HEMEN AL: 7.500 TL
BİTİŞ TARİHİ: SON TEKLİF +24 SAAT
Sormak İstediğiniz Tüm Bilgiler İçin Lütfen PM Gönderiniz !