merhabalar elimdeki 2 adet rigi satışa çıkartıyorum. Rigler ilgi gerektirmez eth cüzdan adresini yazmanız yeterlidir. elektrik git gellerinde kendi tekrar başlar. Tüm malzemeleri üst seviyedir. (piyasanın en pahalı markaları kullanılmıştır)
Niğde de bulunuyor cihazlar.
ilk rigimizin ortalama aylık gelecek elektrik faurası 1200 tl civarı olur. 766 kw anlık tüketimi mevcut. toplam 9 ekran kartından oluşuyor.
5 adet msi 4 adet Sapphire karttan oluşuyor.
2 adet 1000W Coolr Master 80 gold modüler psu.
Z270-A ASUSTeK Anakart.
[COLOR=var(--hos-color-gray-056)]
CPU[/COLOR]
2 × Intel(R) Pentium(R) CPU G4400 @ 3.30GHz 4 gb Ram istediğim pazarlıksız fiyat ?= 65.000 (kredi kartı çekerim %2 kesinti yansır. vade ve çek kabul etmiyorum) Şuanki kurla günlük 11.70 usd getirisi mevcut. aylık 351 usd karşılığı 5159 TL eder. Ortalama elektrik çıkınca 3959 gibi bir rakam cebinize kalır. https://prnt.sc/4ONrR8wkjfAy Isınma sorunları vs yoktur kapalı hava almayan ortamda yukarıdaki değerlerde çalışıyorlar. Kartlarım ve diğer ekipmanlar tamir görmemiştir. Düzenli olarak tozlarını aldım. 14 aydır aktif çalıştılar. alış faturaları muhasebecimde mevcut onları da size iletirim.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ikinci rigimizin ortalama aylık gelecek elektrik faurası 1160tl civarı olur. 695kw anlık tüketimi mevcut. toplam 9 ekran kartından oluşuyor.
9 adet Sapphire karttan oluşuyor.
1 adet 1000W 1 adet 750 Cooler Master 80 gold modüler psu.
Z270-A ASUSTeK Anakart.
[COLOR=var(--hos-color-gray-056)]
CPU[/COLOR]
2 × Intel(R) Pentium(R) CPU G4400 @ 3.30GHz 4 gb Ram istediğim pazarlıksız fiyat ?= 70.000 (kredi kartı çekerim %2 kesinti yansır. vade ve çek kabul etmiyorum) Şuanki kurla günlük 11.78 usd getirisi mevcut. aylık 354 usd karşılığı 5195 TL eder. Ortalama elektrik çıkınca 4034 gibi bir rakam cebinize kalır. https://prnt.sc/JQ-qYhevkkpu Isınma sorunları vs yoktur yukarıdaki değerlerde çalışıyorlar. Kartlarım ve diğer ekipmanlar tamir görmemiştir. Düzenli olarak tozlarını aldım. 14 aydır aktif çalıştılar. alış faturaları muhasebecimde mevcut onları da size iletirim. Alıcı arkadaşlar 0533 07749 Elli Bir telefondan arayabilir.